Lavanta Yağı
![]() Büyütmek için tıklayın |
|
Kozmetik amaçlı esans ve banyo yağı olarak kullanılır.
İdrar arttırmada,
Romatizma ağrılarını dindirmede,
Baş ağrısı, stres ve kas ağrılarında,
Akneleri ve vücuttaki kötü kokuları gidermede,
Saçtaki sirkeleri gidermede,
Modern tıp tedavisine ek olarak kullanılabilecek bitkisel takviyedir.
İçindekiler: Pinen, cineol, borneol ve organik asitler içerir.
Kullanım Şekli: Bir çay bardağı suya veya bir şeker parçası üzerine 3-4 damla damlatılarak alınır. Ayrıca cilde masaj yapılabilir.
Yasal Uyarı: Yukarıda tanıtımı yapılan ürün ilaç değildir. Bitkisel gıda desteğidir. Yukarıda verilen bilgiler doktor tavsiyesi veya uygulayacağı tedavinin yerine geçmez.
Yorumunuz: Not: HTML'ye dönüştürülmez!
Oylama: Kötü İyi
Doğrulama kodunu giriniz:













